Home » Vakantie » Vakantie Zanzibar

Vakantie Zanzibar

Een vakantie op Zanzibar? Dat roept beelden op van het ontdekken van een exotisch eiland vol mysteries en intriges. Stap in de voetsporen van handelaren die hun route verkenden zonder dit eiland over te slaan. Zanzibar staat ook wel bekend als het ‘kruiden-eiland’ en heeft een rijke culturele geschiedenis .

Een vakantie op Zanzibar brengt je dichter bij de unieke cultuur, evenals uitzonderlijke duikmogelijkheden van het eiland. reisver.nl heeft de mooiste reizen naar dit Tanzaniaans eiland voor je gesorteerd, zodat je niet meer op het internet hoeft te zoeken en reizen te vergelijken. In een handomdraai zie je hier de beste en meest voordelige reizen van bekende aanbieders in ons land naar dit tropisch eiland dat op ongeveer 55 kilometer uit de kust van Dar es Salaam ligt en omgeven is door tropische stranden en koraalriffen.

Ga op verkenning uit in het doolhof van smalle, kronkelende straatjes door Stone Town en vind veel van de traditionele kruiden terug op verscholen markten. Deze fascinerende stad heeft prachtige architectuur met zijn Arabische, Afrikaanse en Europese invloeden. Voor de zon- en zee aanbidders: de kustwateren trekken duikers van over de hele wereld, terwijl de witte zandstranden de plekken zijn om te zitten en te relaxen na bijvoorbeeld een safari, een ander hoogtepunt van een vakantie op Zanzibar.

Het vasteland en dan met name de Tanzaniaanse hoofdstad Dar es Salaam ligt op steenworp afstand. Je kunt je vakantie aan Zanzibar dus goed combineren met een tripje naar het vasteland. Je bent er zo met de boot of het vliegtuig.

Geef een reactie