Home » Verre reizen » Vakantie Aruba

Vakantie Aruba

Op zoek naar suikerwitte stranden, glashelder water, gegarandeerde zon en luxe all over? Dan is Aruba jouw bestemming! Reisver.nl heeft alle prijzen voor je vergeleken van bekende aanbieders naar deze Caribische parel. Zo is het zoeken voor jou uit handen genomen. In een handomdraai kun je op deze website hier zelf de prijzen met elkaar vergelijken en ontdekken dat een reis naar Aruba niet duur hoeft te zijn.

The place to be is zeker Oranjestad, de hoofdstad en tevens aanvlieghaven van Aruba, met luxe resort hotels, winkels, een gezellige haven en boulevard. Topper is het Renaissance Aruba Resort and Casino dat over een eigen priv├ę eiland beschikt waar gasten per speedboot naartoe worden gebracht. Op het eilandje vind je leguanen en roze flamingo’s op het strand. Natuurlijk zijn hier nog andere hotels te vinden die zeker ook de moeite waard zijn om te verblijven.

Uiteraard heeft Aruba nog meer te bieden, aan de oostkust van het eiland zijn vele rustige stranden te vinden waar de fel witte stranden en blauwe zee bijna pijn doen aan de ogen. Een natuurliefhebber? Het Arikok Nationaal Park aan de noordoostkant is heuvelachtig en heeft een mooie flora en fauna waar wilde dieren als de zeldzame Arubaanse holenuil, wilde zwijnen en ratelslangen en veel gekleurde vogels zich ophouden. Ook de typische verwaaide bomen die het eiland beroemd maken zijn talrijk aanwezig in dit park. Een andere tip: huur eens een auto op Aruba. Zo leer je het hele eiland kennen en kun je meer ontdekken!

Geef een reactie