Home » Kleding » Sportieve elegantie van Woolrich

Sportieve elegantie van Woolrich

Woolrich werd in 1830 in Alaska opgericht door John Rich. Aanvankelijk produceerde Rich wollen dekens om Amerikaanse soldaten warm te houden. Vandaag de dag is Woolrich uitgeroeid tot een zeer hoogstaand modelabel. De duurzame collectie luxe jassen en parka’s kenmerkt zich door stoere eenvoud en een buitengewone kwaliteit.

Woolrich voor dames en heren

Woolrich dames
De damescollectie van Woolrich toont elk seizoen weer dat elegant en sportief verrassend goed samen gaan. In de zomer zijn de modieuze parka’s en raincoats van Woolrich echte musthaves. Voor winterse dagen is de iconische Arctic met warme bontkraag het ideale mode-item.

Woolrich heren
Heren zijn perfect voorbereid voor zomerse outdooractiviteiten met de travel jackets of reversible bomberjassen van Woolrich. In de winter is de Arctic Parka ook bij heren zeer populair. Door de vulling van dons en eendenveren is de parka geschikt voor extreme temperaturen tot 30 graden onder nul.

Woolrich op pauw.com
Zowel de dames- als herencollectie van Woolrich is verkrijgbaar op pauw.com. De Woolrich collectie bij Pauw bestaat onder andere uit de klassieke Arctic Parka, maar ook de Literary Rex Eskimo en de Bow Bridge. De elegante buitenkleding van Woolrich past perfect in de zorgvuldig geselecteerde modecollectie van Pauw.

Comments are closed.