Home » Kleding » Marni: Italiaans klassemerk uit de modewereld

Marni: Italiaans klassemerk uit de modewereld

Over het merk Marni
Het stijlvolle modemerk Marni is opgericht in 1994 door de Italiaanse ontwerper Consuelo Castiglioni. Marni richt zich specifiek op de hedendaagse vrouw die van stijl, klasse en individuele creativiteit houdt. Marni is een excentriek merk, dat met zijn experimentele ontwerpen voor gepassioneerde vrouwen voortdurend verrassend uit de hoek komt. De ontwerpers van Marni laten zich vooral inspireren door ontwikkelingen in de avant-gardekunst en blijft op die manier telkens nieuw en verrassend uit de hoek komen. Marni is decoratief, gewaagd en zoekt de grenzen op van de artistiek. Welke kledingstukken van Marni u ook koopt – fraai gekleurde jurken, creatieve shirts, blouses met print of wollen truien – u bent ervan verzekerd dat u er indrukwekkend uitziet!

Assortiment Marni bij Pauw.com
Het assortiment Marni ontwerpen dat u bij Pauw.com kunt kopen is breed en verrassend. Zo kunt u bij ons terecht voor tal van moderne en stilistisch ontworpen handtassen voor dames, maar ook voor zijden shawls in vrouwelijke kleuren, double face jassen van wol, artistiek ontworpen jurken, shirts, korten mix rokjes, riemen en portemonnees. Ons assortiment wordt telkens vernieuwd en aangevuld, dus houdt ons website goed in de gaten en laat u verrassen door nieuw modellen van Marni.

Bezoek Pauw.com en bestel snel uw Marni mode!
Bekijk nu de complete collectie Marni mode op Pauw.com en bestel eenvoudig uw favoriete kleding van Marni via onze webshop. Bij Pauw.com vindt u naast Marni nog tal van andere topmerken en slaagt u als modeliefhebber altijd!

Comments are closed.