Home » Kleding » Groot aanbod aan workoutshirts bij Gorilla Wear

Groot aanbod aan workoutshirts bij Gorilla Wear

Gorilla Wear is een relatief nieuwe aanbieder van kleding in de sportschool in Nederland. Sinds de jaren tachtig is Gorilla Wear een legendarische bodybuilding en fitness lifestyle brand. Een van de producten van het Amerikaanse concern zijn de T-shirts genaamd ‘muscle tees’. Het zijn kleurrijke shirtjes met het logo op de voorkant geprint. Een grote gorilla die de mannelijkheid representeerd. Zoals Gorilla Wear zelf aankondigt, shirtjes ‘voor de gemotiveerden’.

Kwaliteit en aanbod

Gorilla-Wear heeft een groot aanbod betreft shirts. Wel geteld 48 verschillende soorten shirtjes, grotendeels met het logo erop. De shirtjes van Gorilla Wear zijn comfortabel tijdens workouts en zitten strak om het lichaam. Men kan kiezen tussen de kleuren navy/zwart, zwart/army, zwart/donkergrijs en zwart/rood. Echter, de maten van de shirtjes beginnen bij medium size en eindigen welgeteld bij 4 extra large. Small is dus niet aanwezig. De shirtjes zijn verkrijgbaar vanaf €14,90. De shirtjes met het ronde logo en gorilla zijn geprijsd op €34,90. Wel moet men er rekening mee houden dat de verzendkosten pas vanaf 99 euro gratis zijn. Anders wordt er voor verzendkosten 5 euro gerekend. Wel heb je dan wereldwijde verzending. Gorilla Wear is dus voor iedereen toegankelijk.

Alle shirtjes bestaan uit honderd procent katoen en geeft het lichaam wat het nodig heeft. Gorilla Wear zal je tot het uiterste brengen.

Maak je fitness look af

De shirtjes zullen voor velen een grote indruk achterlaten. Echter, wie voor detail gaat draagt ook andere accessoires van Gorilla Wear zodat je look echt helemaal af is. Gorilla-Wear verkoopt ook shorts, schoenen, hoodies, jackets en tassen. Gorilla Wear zorgt voor de kleine details en maakt van jou een echte power house. Wie voor prestatie gaat, gaat voor Gorilla Wear.

Comments are closed.