Home » Kleding » GOLDEN GOOSE BIJ PAUW

GOLDEN GOOSE BIJ PAUW

Golden Goose Deluxe Brand zag het levenslicht in het jaar 2000 toen Alessandro en Francesca Gallo hun krachten bundelden. Hun werk ontwikkelde zich in samenwerking met een bevriende en beroemde Venetiaanse kleermaker, die hun ideeën tot leven bracht. Vanaf het begin wilde Golden Goose Deluxe Brand kleding maken die stijl en elegantie op een moderne manier met elkaar verbinden. Hun kleding – of, beter gezegd, hun artistieke creaties – worden stuk voor stuk in Venetië gemaakt met het hoogste niveau van vakmanschap en traditie.

Alessandra en Francesca beschouwen zichzelf graag als autodidactische ontwerpers, wat zoveel betekend als dat ze op hun eigen manier hun werkwijze hebben ontdekt. Ze begonnen met het experimenteren met pasvormen en met het motto ‘Made in Italy’, dat direct bij klanten aansloeg die op zoek waren naar bijzondere items voor het dagelijks leven. Het duo ontwerpt kleding die lang mee gaat, wat resulteert in moderne, verfijnde kledingstukken. Het geheim van Golden Goose is de perfecte mix tussen Italiaans ontwerp en Britse constructie met een beetje avant-garde en een uniek oog voor detail.

Bij Pauw zien we Golden Goose Deluxe Brand terug in verschillende ontwerpen en categorieën. Naast de schoenenlijn, waar u bijvoorbeeld de beroemde Superstar Sneakers tegenkomt, kunt u ook leren jassen en truien van de lijn vinden.

Bent u benieuwd geworden? Bekijk de collectie dan online of in de winkel bij Pauw.

Post Tagged with

Comments are closed.