Galerietanyarumpff http://www.galerietanyarumpff.nl Mon, 07 Jan 2019 14:49:14 +0000 nl hourly 1 https://wordpress.org/?v=4.9.8 Senseo ontkalken met Schoonmaakbaas.nl http://www.galerietanyarumpff.nl/senseo-ontkalken-met-schoonmaakbaas-nl/ Tue, 18 Sep 2018 14:57:10 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=68 Aangezien er een hoog kalkgehalte zit in leidingwater is het nuttig om af en toe de senseo te ontkalken. Bij een Senseo brandt er een lampje als de machine moet ontkalkt worden. Meestal is dit het geval na 3 maand. Waarom ontkalken: – Om te vermijden dat het apparaat zou stuk gaan – Om de […]

Het bericht Senseo ontkalken met Schoonmaakbaas.nl verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Aangezien er een hoog kalkgehalte zit in leidingwater is het nuttig om af en toe de senseo te ontkalken. Bij een Senseo brandt er een lampje als de machine moet ontkalkt worden. Meestal is dit het geval na 3 maand.

Waarom ontkalken:
– Om te vermijden dat het apparaat zou stuk gaan
– Om de lekkere smaak van de koffie te behouden
– Om de levensduur van de Senseo te verlengen

Wanneer ontkalken:
– Als het lampje van je Senseo brandt of knippert
– Als er enkel nog lauwe koffie uitkomt
– Als er halfvolle kopjes koffie uitkomen
– Als de schuimlaag op de koffie ontbreekt

Hoe ontkalken:
– Met het daartoe bestemde zakje dat zorgt voor de ontkalking van de Senseo.
– Water om te laten doorlopen

Iedere Soort Senseo heeft zijn eigen ontkalkingsproduct. Het is altijd aan te raden om de machine te ontkalken met het daarvoor bestemde product van het merk zelf.

Op schookmaakbaas.nl vind je meer informatie terug om deze machine tiptop te onderhouden. Schoonmaakbaas.nl geeft ook nog andere schoonmaaktips of hoe je apparaten moet onderhouden. Men kan er meer informatie vinden over hoe vlekken te verwijderen. Ook schoonmaaktips thuis en buiten die zeer nuttig zijn bij het schoonmaken.

Het bericht Senseo ontkalken met Schoonmaakbaas.nl verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Belasting over de toegevoegde waarde berekenen. http://www.galerietanyarumpff.nl/belasting-over-de-toegevoegde-waarde-berekenen/ Tue, 18 Sep 2018 09:39:34 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=66 BTW ofwel Belasting over de toegevoegde waarde is een door de overheid ingevoerde belasting over producten en/of diensten. Deze belasting is sinds 1969 in Nederland actief. De producenten en leveranciers verhogen de prijs van de producten of diensten met deze belasting en dragen dit gedeelte af aan de overheid. In de Europese unie is het […]

Het bericht Belasting over de toegevoegde waarde berekenen. verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
btw berekenenBTW ofwel Belasting over de toegevoegde waarde is een door de overheid ingevoerde belasting over producten en/of diensten. Deze belasting is sinds 1969 in Nederland actief. De producenten en leveranciers verhogen de prijs van de producten of diensten met deze belasting en dragen dit gedeelte af aan de overheid. In de Europese unie is het zo geregeld dat er 3 verschillende tarieven toegepast kunnen worden of er een vrijstelling gegeven wordt. BTW berekenen op een correcte manier is daarom van groot belang.

  • 21% (eerder 19%) voor de meeste producten en diensten. De producten en diensten die hier niet onder vallen, vallen onder de 6%, 0% of hebben een vrijstelling.
  • 9% (voorheen 6%) voor o.a. levensmiddelen, agrarische middelen, water, kunst, antiek en boeken.
  • 0% geldt voor internationale handel.
  • Vrijstellingen gelden voor bijvoorbeeld jongerenwerk of gezondheidszorg.

Het uitrekenen van BTW

Het uitrekenen van deze BTW kan soms vrij lastig zijn. Wat was de som ook alweer? In deze tijd van rekenmachines en smartphones nog uit je hoofd rekenen? Vraagstellingen die gelukkig niet meer nodig zijn. Er is tegenwoordig een veel makkelijkere manier om de BTW te berekenen. Namelijk via de website: btwonlineberekenen.nl. De bedenkers van deze site hebben getracht het berekenen van BTW zo gemakkelijk mogelijk te maken. Geen gedoe of poespas wanneer je op de pagina komt, maar een simpele Layout zodat je direct bezig kan met het doel: Het uitrekenen van de BTW.

Hoe werkt btwonlineberekenen.nl?

Je kiest allereerst uit of het startbedrag, waar je mee begint, inclusief of exclusief btw is. Dit bedrag vul je in, in de daar voor bestemde balk. Vervolgens berekent de site direct uit wat de verschillende soorten BTW op dit bedrag zijn. Laten we een klein voorbeeld proberen.

Je ziet een jas in de winkel hangen waar expliciet op vermeld staat dat het de prijs exclusief btw is. Toch wil je graag weten hoeveel de jas in totaal kost zodat je zeker weet wat de prijs is wanneer je bij de kassa komt. Het prijskaartje vermeld: 70 euro exclusief btw. Je pakt, bijvoorbeeld, je smartphone en gaat naar btwonlineberekenen.nl. Je klikt op de bovenste balk en selecteert: Excl. BTW. Vervolgens typ je het bedrag in en de site rekent direct uit wat de prijs inclusief BTW is. btwonlineberekenen.nl rekent zowel de 6%, de 19% en de 21% BTW uit.Aangezien een jas niet valt onder levensmiddelen of onder internationale handel weet je nu dat het gaat om 21%. btwonlineberekenen.nl geeft hierbij aan dat het dus een totale prijs is van 84 euro en 70 cent. Simpeler kan het dus niet!

Het bericht Belasting over de toegevoegde waarde berekenen. verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Oppervlakte cirkel berekenen http://www.galerietanyarumpff.nl/oppervlakte-cirkel-berekenen/ Tue, 18 Sep 2018 09:37:23 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=64 Om de oppervlakte van een cirkel te kunnen berekenen hebben je twee gegevens nodig. Namelijk de straal en het getal Pi. Het getal Pi Het getal Pi is een gegeven getal, en is altijd hetzelfde. Pi staat voor een oneindig getal wat over het algemeen wordt afgerond op 3.14. Op de meeste rekenmachines zal je […]

Het bericht Oppervlakte cirkel berekenen verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Om de oppervlakte van een cirkel te kunnen berekenen hebben je twee gegevens nodig. Namelijk de straal en het getal Pi.

Het getal Pi
Het getal Pi is een gegeven getal, en is altijd hetzelfde. Pi staat voor een oneindig getal wat over het algemeen wordt afgerond op 3.14. Op de meeste rekenmachines zal je echter het symbool voor Pi kunnen terugvinden, waardoor je berekening exacter wordt dat twee cijfers achter de komma. Heb je geen rekenmachine? Ga dan naar maatmeten.nl voor een exacte uitkomst. het getal Pi is ontstaan doordat er uit berekeningen is gebleken dat de omtrek van een cirkel ongeveer gelijk staat aan driemaal de diameter.

De diameter en de straal
De diameter van een cirkel is de rechte lijn die je door een cirkel trekt, exact door het middelpunt. Hiermee deel je de cirkel als het ware in twee gelijke helften. De straal van een cirkel is een rechte lijn vanuit het middelpunt van de cirkel naar de rand van de cirkel. De straal is altijd de helft van een diameter, wordt aangegeven met de letter r, en wordt uitgedrukt in de standaardeenheid meter.

De berekening
De berekening voor de oppervlakte van een cirkel is als volgt: rxrxpi
Heb je een cirkel met een diameter van 2 meter en je wilt de oppervlakte berekenen dan doe je dat dus als volgt:
Je deelt de diameter door twee om de straal te weten te komen. De straal is in dit geval 1 m
1x1xpi= 3.142

Vind je het moeilijk om formules te onthouden, dan kan je altijd terecht bij maatmeten.nl waar je altijd een exact antwoord krijgt. Je hebt waarschijnlijk vaker toegang tot internet, dan tot een rekenmachine met het symbool P

Het bericht Oppervlakte cirkel berekenen verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Afkortingskoning helpt bij alle afkortingen. http://www.galerietanyarumpff.nl/afkortingskoning-helpt-bij-alle-afkortingen/ Tue, 18 Sep 2018 09:36:04 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=62 Onze taal staat vol met afkortingen. Het zijn verkorte schrijfwijze voor bepaalde woorden, serie van woorden of namen. Door letters uit het oorspronkelijke woord weg te laten, of door een deel van het woord te schrappen ontstaat een afkorting. Een afkorting zorgt ervoor dat een tekst eenvoudig leesbaar zal zijn en voorkomt onnodige herhalingen. Neem […]

Het bericht Afkortingskoning helpt bij alle afkortingen. verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Onze taal staat vol met afkortingen. Het zijn verkorte schrijfwijze voor bepaalde woorden, serie van woorden of namen. Door letters uit het oorspronkelijke woord weg te laten, of door een deel van het woord te schrappen ontstaat een afkorting. Een afkorting zorgt ervoor dat een tekst eenvoudig leesbaar zal zijn en voorkomt onnodige herhalingen.

Neem als voorbeeld een tekst waarin het woord btw regelmatig terugkeert. We weten dat deze afkorting betrekking heeft op een belasting op goederen of diensten. Stel nu de tekst voor waarin er steeds sprake is van de aanduiding ‘belasting toegevoegde waarde’. De leeswaardigheid zal snel achteruitgaan.

Door de vele afkortingen is het niet altijd direct duidelijk wat ze betekenen. Of ze zijn zo ingeburgerd dat de werkelijke betekenis niet bekend is. Zoek voor deze momenten raad bij Afkortingskoning.nl. Hier staan op alfabetische volgorde de meest gebruikte Nederlandse afkortingen. Schrijf je een tekst en twijfel je over een afkorting dan is het hier snel te controleren. Lees je een afkorting en is de volledige schrijfwijze niet bekend dan zal Afkortingskoning.nl het antwoord geven. Tenslotte geeft de website bij veel afkortingen de betekenis. Hierdoor is het mogelijk om de betekenis van een afkorting in een zin beter te begrijpen.

Het bericht Afkortingskoning helpt bij alle afkortingen. verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Buxusmot bestrijden http://www.galerietanyarumpff.nl/buxusmot-bestrijden/ Wed, 05 Sep 2018 11:13:20 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=54 Heb je een tuin die je moet onderhouden? Dan zijn er wel eens zaken die je lastig kunt vinden. Het goed onderhouden van de tuin is belangrijk. Op tijd bepaalde problemen zien en behandelen. Hoe eerder je erbij bent, des te meer kans dat het opgelost kan worden. Dit geldt ook voor het probleem buxusmot. […]

Het bericht Buxusmot bestrijden verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Heb je een tuin die je moet onderhouden? Dan zijn er wel eens zaken die je lastig kunt vinden. Het goed onderhouden van de tuin is belangrijk. Op tijd bepaalde problemen zien en behandelen. Hoe eerder je erbij bent, des te meer kans dat het opgelost kan worden. Dit geldt ook voor het probleem buxusmot. Helaas komt dit probleem steeds vaker voor. Gelukkig kun je de oplossing hiervoor op millium.nl vinden. Daar staan de antwoorden op de vragen: Hoe kun je ervoor zorgen dat de buxus niet aangetast wordt? Welke middelen kun je daarvoor gebruiken? Naast dit probleem, kun je op deze website, ook op andere vragen een antwoord krijgen. Een online handboek voor tuinieren. In dit artikel gaan we wat dieper in op de buxusmot.

Wat is het?

De buxusmot is een beestje dat sinds 2011 in Nederland verblijft. Het beestje eet de buxus volledig kaal. Je kunt het beste zorgen dat je de symptomen van de buxusmot herkent. Zo kun je op tijd ingrijpen. Om de buxus te behouden, moet je gebruik maken van bestrijdingsmiddelen.

Hoe kun je het bestrijden?

Allereerst kun je proberen de beestjes zelf te verwijderen. Dit is wel een lastige taak. Als dit niet de juiste oplossing is, kun je gebruik maken van bestrijdingsmiddelen. Er zijn diverse middelen die de buxusmot bestrijden. Je kunt ook gebruik maken van een buxatrap, dit is een val voor de beestjes. Verder is er nog een huismiddel wat je kunt gebruiken ter bestrijding. Al deze opties hebben een verschillende werking. Je kunt zelf kiezen wat je wilt gebruiken.

Voor meer vragen en informatie over de buxusmot, kun je een kijkje nemen op www.millium.nl.

Het bericht Buxusmot bestrijden verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Haal het maximale uit je workout met tanktops van Gorilla Wear! http://www.galerietanyarumpff.nl/haal-het-maximale-uit-je-workout-met-tanktops-van-gorilla-wear/ Thu, 30 Aug 2018 19:00:35 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=46 Als je veel in de sportschool te vinden bent, dan weet je waarschijnlijk ook dat er tegenwoordig heel veel leuke sportkleding verkrijgbaar is. Mensen dragen sportkleding allang niet meer voor functionele redenen, maar ook omdat ze er leuk uit willen zien! Je ziet dan ook steeds vaker dat men sportkleding in hun vrije tijd draagt. […]

Het bericht Haal het maximale uit je workout met tanktops van Gorilla Wear! verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Als je veel in de sportschool te vinden bent, dan weet je waarschijnlijk ook dat er tegenwoordig heel veel leuke sportkleding verkrijgbaar is. Mensen dragen sportkleding allang niet meer voor functionele redenen, maar ook omdat ze er leuk uit willen zien! Je ziet dan ook steeds vaker dat men sportkleding in hun vrije tijd draagt. De meeste sportmerken spelen graag in op deze sportswear-trend. Gorilla Wear is zo’n merk dat niet alleen fijne sportkleding maakt waarin lekker kunt sporten, maar waarin je er ook nog eens leuk uitziet! Gorilla Wear is van oorsprong een Amerikaans merk dat in de jaren ’80 is opgericht. Inmiddels is dit leuke sportmerk in meer dan 48 landen verkrijgbaar, waaronder ook Nederland. De sportkleding wordt dus wereldwijd gedragen door atleten, bodybuilders, maar ook fanatieke amateursporters die er graag piekfijn uit willen zien tijdens hun workout-sessies.

De tanktops van gorillawear.com komen in allerlei denkbare kleurtjes. Je zou dus elke dag een andere tanktop aan kunnen doen naar de sportschool! Houd je bijvoorbeeld van felle kleuren zoals neon-roze, of ga je toch liever voor basic zwart? En draag je crop tops tijdens je workouts, of vind je een lange tanktop fijner voor het sporten? Bij Gorilla Wear vind je het allemaal. Ze spelen in op de laatste modetrends, dus je bent ervan verzekerd dat je er helemaal top uitziet als je een tanktop van Gorilla Wear draagt! Het fijne is dat de meeste tanktops voorzien zijn van een reflecterend logo, zodat je ook in het donker veilig kunt hardlopen buiten. De topjes van Gorilla Wear hebben de perfecte pasvorm. De tanktops voor dames zijn mooi getailleerd, wat erg flatterend is voor een vrouwelijk figuur. En dankzij de tanktops voor heren komen je arms en abs extra goed uit de verf! Verder zijn sommige tanktops ook voorzien van een ademend mesh-materiaal, voor een extra verkoelend effect wanneer je maximaal presteert in de sportschool.

Het bericht Haal het maximale uit je workout met tanktops van Gorilla Wear! verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Italiaanse jeans van Jacob Cohen http://www.galerietanyarumpff.nl/italiaanse-jeans-van-jacob-cohen/ Sun, 12 Aug 2018 10:03:40 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=51 Jacob Cohen is het exclusieve modelabel voor stijlvolle Italiaanse jeans. De klassieke jeans van Jakob Cohen kenmerken zich door elegantie en een perfecte fit. De eerste klas denim voor een luxe uitstraling. Naast jeans heeft het merk ook prachtige katoenen broeken in de collectie. Zowel de jeans als de katoenen broeken zijn er in verschillende […]

Het bericht Italiaanse jeans van Jacob Cohen verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Jacob Cohen is het exclusieve modelabel voor stijlvolle Italiaanse jeans. De klassieke jeans van Jakob Cohen kenmerken zich door elegantie en een perfecte fit. De eerste klas denim voor een luxe uitstraling. Naast jeans heeft het merk ook prachtige katoenen broeken in de collectie. Zowel de jeans als de katoenen broeken zijn er in verschillende fits.

Perfecte pasvormen
De broeken van Jakob Cohen zijn onderverdeeld in verschillende pasvormen:

Jakob Cohen 620
Dit model heeft een regular fit pasvorm met comfortabele pijpen met extra beenruimte. De stretch jeans met knoopsluiting heeft een normale taillehoogte.

Jakob Cohen 622Ec
Dit tijdloze slim fit model met knoopsluiting sluit mooi aan op de benen. De lichte stretch zorgt voor optimaal draagcomfort. De taille van deze 5-pocket jeans valt wat lager dan bij de 620.

Jakob Cohen 688
Deze sportieve jeans met slim fit pasvorm zit nauwer om de benen. De 5-pocket jeans met knoopsluiting heeft een verhoogde taille aan de achterzijde.

Jakob Cohen 696
Het skinny model is de nieuwste pasvorm van Jakob Cohen. De skinny jeans heeft nauwsluitende pijpen voor een modieuze uitstraling.

Zorgvuldig samengestelde modecollectie
De exclusieve broeken en jeans van Jakob Cohen zijn verkrijgbaar op pauw.com. Pauw heeft een zorgvuldige samengestelde modecollectie voor zowel dames als heren. In de webshop is een selectie van de collectie van Jakob Cohen te zien. In de winkels van Pauw valt er nog mee van het Italiaanse modemerk te ontdekken.

Het bericht Italiaanse jeans van Jacob Cohen verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Woning kopen in Emmen: Woongenot en een verstandige investering http://www.galerietanyarumpff.nl/woning-kopen-in-emmen-woongenot-en-een-verstandige-investering/ Sun, 12 Aug 2018 09:47:14 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=42 Emmen: je zal er maar wonen! Je zal maar wonen in een prachtig grensgebied, waar de bossen en de natuur je omringen, maar waar alle gemakken van het stadse leven helemaal voorhanden zijn. Emmen wordt langzamerhand in Nederland een steeds populairdere plek om te wonen, nu de grotere steden door hun dichtslibbende woningmarkten leeglopen. Het […]

Het bericht Woning kopen in Emmen: Woongenot en een verstandige investering verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Emmen: je zal er maar wonen!

Je zal maar wonen in een prachtig grensgebied, waar de bossen en de natuur je omringen, maar waar alle gemakken van het stadse leven helemaal voorhanden zijn. Emmen wordt langzamerhand in Nederland een steeds populairdere plek om te wonen, nu de grotere steden door hun dichtslibbende woningmarkten leeglopen. Het bosrijke gebied, de stedelijke faciliteiten en het feit dat metropolen als Groningen en Zwolle goed bereikbaar zijn, maken Emmen een zeer aantrekkelijke plek om te wonen.

Een duurzame investering in het woongenot en het eigen vermogen

Makelaars in de grote steden geven al aan dat het kopen van vastgoed in de grote stad niet zozeer gezien moet worden als een financiĆ«le lange-termijninvestering. Woongenot moet voorop staan. Oostmakelaardij hoeft dit haar kopers in Emmen niet te zeggen. Door de toenemende populariteit van Emmen en de voorspelde ‘suburbanisatie’, is het de verwachting dat de huizenprijzen in de provincie de komende jaren flink zullen stijgen, in tegenstelling tot bij andere lokale woningmarkten, die volledig op slot zitten.
De woningkopers van enkele jaren geleden hebben de waarde van hun woning geleidelijk aan zien stijgen en de verwachting is dat de waarde-stijging nog verder door zal zetten.

Het bericht Woning kopen in Emmen: Woongenot en een verstandige investering verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Marni: Italiaans klassemerk uit de modewereld http://www.galerietanyarumpff.nl/marni-italiaans-klassemerk-uit-de-modewereld/ Sun, 12 Aug 2018 09:35:37 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=57 Over het merk Marni Het stijlvolle modemerk Marni is opgericht in 1994 door de Italiaanse ontwerper Consuelo Castiglioni. Marni richt zich specifiek op de hedendaagse vrouw die van stijl, klasse en individuele creativiteit houdt. Marni is een excentriek merk, dat met zijn experimentele ontwerpen voor gepassioneerde vrouwen voortdurend verrassend uit de hoek komt. De ontwerpers […]

Het bericht Marni: Italiaans klassemerk uit de modewereld verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Over het merk Marni
Het stijlvolle modemerk Marni is opgericht in 1994 door de Italiaanse ontwerper Consuelo Castiglioni. Marni richt zich specifiek op de hedendaagse vrouw die van stijl, klasse en individuele creativiteit houdt. Marni is een excentriek merk, dat met zijn experimentele ontwerpen voor gepassioneerde vrouwen voortdurend verrassend uit de hoek komt. De ontwerpers van Marni laten zich vooral inspireren door ontwikkelingen in de avant-gardekunst en blijft op die manier telkens nieuw en verrassend uit de hoek komen. Marni is decoratief, gewaagd en zoekt de grenzen op van de artistiek. Welke kledingstukken van Marni u ook koopt – fraai gekleurde jurken, creatieve shirts, blouses met print of wollen truien – u bent ervan verzekerd dat u er indrukwekkend uitziet!

Assortiment Marni bij Pauw.com
Het assortiment Marni ontwerpen dat u bij Pauw.com kunt kopen is breed en verrassend. Zo kunt u bij ons terecht voor tal van moderne en stilistisch ontworpen handtassen voor dames, maar ook voor zijden shawls in vrouwelijke kleuren, double face jassen van wol, artistiek ontworpen jurken, shirts, korten mix rokjes, riemen en portemonnees. Ons assortiment wordt telkens vernieuwd en aangevuld, dus houdt ons website goed in de gaten en laat u verrassen door nieuw modellen van Marni.

Bezoek Pauw.com en bestel snel uw Marni mode!
Bekijk nu de complete collectie Marni mode op Pauw.com en bestel eenvoudig uw favoriete kleding van Marni via onze webshop. Bij Pauw.com vindt u naast Marni nog tal van andere topmerken en slaagt u als modeliefhebber altijd!

Het bericht Marni: Italiaans klassemerk uit de modewereld verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Koop een huis in Duitsland http://www.galerietanyarumpff.nl/koop-een-huis-in-duitsland/ Sun, 12 Aug 2018 09:22:10 +0000 http://www.galerietanyarumpff.nl/?p=36 Nederlanders en Duitsers worden soms ook wel gezien als water en vuur. Hoewel we buren zijn, verschillen we toch van elkaar en is de relatie niet altijd even goed. Zonde, want er is zoveel moois en leuks bij de Oosterburen. Daarnaast kan het ook heel lonend zijn om een huis te kopen in Duitsland. Goedkope […]

Het bericht Koop een huis in Duitsland verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>
Nederlanders en Duitsers worden soms ook wel gezien als water en vuur. Hoewel we buren zijn, verschillen we toch van elkaar en is de relatie niet altijd even goed. Zonde, want er is zoveel moois en leuks bij de Oosterburen. Daarnaast kan het ook heel lonend zijn om een huis te kopen in Duitsland.

Goedkope huizen

In Duitsland zijn koopwoningen namelijk vaak een stuk goedkoper dan in Nederland. Je krijgt simpelweg meer waar voor je geld. Waar je in Nederland een simpel rijtjeshuis kunt kopen, kan je in Duitsland met gemak een twee-onder-een kap krijgen. Dat scheelt natuurlijk veel. Als je van plan bent om binnenkort met pensioen te gaan, dan kan dit een goede investering zijn.

Bij Nederland

Koophuizen in Duitsland zijn ook prima te betalen net over de grens. Op deze manier heb je toch je eigen plekje, maar ben je ook dicht in de buurt van Nederland. Zo weet je zeker dat je familie en vrienden niet hoeft te missen. Een keer passen op de kleinkinderen is zo ook geen probleem. Maar tegelijkertijd profiteer je wel gewoon van de goedkope benzine!

Er zitten dus enorm veel voordelen aan het kopen van een woning in Duitsland. Ben je ook zo nieuwsgierig geworden naar het huizenaanbod in Duitsland? Treuzel dan niet en kijk op www.hollandimmocenter.com. Misschien vind jij vandaag nog jouw droomhuis!

Het bericht Koop een huis in Duitsland verscheen eerst op Galerietanyarumpff.

]]>