Home » Ervaringen » Een geweldig pensioen

Een geweldig pensioen

Vroeger werkte ik in de bouw, tot ik met pensioen ging. Ik en mijn vrouw hebben ons hele leven hard gewerkt en besloten dan ook toen ons pensioen naderde om van ons spaargeld een mooi huis te kopen. Wij waren al een tijd aan het kijken, toen wij ineens hoorden over verhuizen naar Duitsland. De huizen schenen daar een stuk beter te zijn.

Online gingen wij zoeken naar meer informatie. Als snel kwamen wij op de site oostmakelaardij.nl uit. Hier zagen wij prachtige huizen voor lage prijzen. Wij dachten eerst dat het oplichterij was, maar toen we verder gingen kijken bleek het allemaal legitiem te zijn. We zagen al snel een huis waar we verliefd op waren en maakten een afspraak voor een bezichtiging. We wisten vrijwel meteen dat dit huis het moest worden.

Oostmakelaardij was enorm professioneel en de verkoop was snel rond. Zij hielpen ons goed en legden ons uit wat allemaal belangrijk was om te weten bij een verhuizing naar Duitsland. Het bedrijf werkt vooral in het oosten van Nederland en over de Duits-Nederlandse grens, dus zij zijn enorm gespecialiseerd op dat gebied.

Wij wonen nu alweer vijf maanden in ons nieuwe huis en het bevalt geweldig. We hebben enorm veel ruimte, maar zijn toch dicht bij Nederland. We passen alsnog twee keer per week op onze kleinzoon en we gaan regelmatig een dagje uit in Nederland. Ik ben zo blij dat we ooit huizen in Duitsland hebben ontdekt. Nu gaan wij volop genieten van ons pensioen.