Home » Ervaringen » Een fris gebit dankzij Richard Kleinsman

Een fris gebit dankzij Richard Kleinsman

Mijn gebit is altijd een probleem geweest. Als kind had ik altijd snel gaatjes, tandplak en tandsteen. Vandaag de dag is dat alleen maar erger en kamp ik vaak met gebitsklachten. Mij werd geadviseerd op de mondhygiënist Richard Kleinsman eens te bezoeken. Ik bekeek de website en was direct enthousiast en maakte online een afspraak.

Perfecte service

Ik voelde me gelijk in goede handen toen ik de praktijk binnen kwam. Het zag er prachtig uit en ik werd vriendelijk welkom geheten. Tijdens mijn eerste afspraak was er genoeg tijd om de geschiedenis van mijn tanden en tandproblematiek te bespreken. Gelijk werd er een behandeling gestart. Hierna voelde mijn gebit zeer fris en glad aan. Nog nooit voelde mijn gebit zo goed aan!

Direct heb ik meerdere afspraken gepland om vaker terug te komen. Iedere keer voelt mijn gebit aan alsof het nieuw is. De behandelingen lijken echt te werken en ik heb veel minder tandsteen en tandplak dan voorheen. Mijn gebit voelt en ziet er direct zoveel beter uit. Ik kan kleinsman.de sterk aanbevelen. Het resultaat dat zij leveren is fantastisch en de persoonlijke service sprak mij erg aan.

Comments are closed.